Hoppa till sidans innehåll

Helgkurs Bugg - Nybörjare 23-24/11 - OLD


Vill du lära dig att dansa bugg? Har du svårt att hinna med på vardagarna?
Gå då denna helgkurs i bugg. Inga förkunskaper krävs. Här får du lära dig grunder och variationer som räcker till för att ta sig ut på dansgolvet. Kom och upplev dansglädjen med Umeå dansklubb!

Datum: 23-24/11

Tid: 10.00-15.30 båda dagarna inkl. paus för lunch
+ bonustimme med repetition tillsammans innan socialdans på Ersboda Folkets Hus 29/11

Plats: Lokal meddelas närmare

Pris: 500 kr/person (inget medlemskrav)

Anmälan: https://forms.gle/zG72dWmJoNhZaYL78

Vi tillämpar ringdans på kursen, vilket betyder att alla kursdeltagarna byter runt och dansar med olika dansare, även om man anmält sig i par.

Paranmälan har förtur. Anmäler du dig utan danspartner placeras du i kö tills dess att någon med motsatt dansroll anmäler sig utan partner. När vi fått in tillräckligt med anmälningar för att kursen ska bli av skickas en betalningsavi till den mailadress som du uppgett vid anmälan. Anmälan är bindande då den ligger till grund för om kursen blir av, vilken storlek på lokalen vi bokar och för att få en så jämn fördelning på förare/följare som möjligt.

Kom ihåg att du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag till denna kurs då bugg finns med på Skatteverkets lista för skattefria förmåner.


Ledare på kursen är Frida Åström och Joachim Videstorm.

Frida; utbildad dansledare som gillar att dansa både bugg, fox men även latindanserna och då främst salsa. Har dansat och hållit buggkurser i många år. Frida trivs bäst på dansgolvet för socialdans.

Joachim; utbildad dansledare i bugg som han under det senaste året även tävlat i. Utöver bugg har Joachim även fått upp ögonen för boogie woogie och har ett brinnande intresse för organiserat lärande.

Har du frågor om kursen, skicka ett mail till:
This is a mailto link

Uppdaterad: 11 OKT 2019 18:12 Skribent: Petra Videstorm
E-post: Adressen Gömd

Alla medlemmar har 10% rabatt hos www.dansskor.se. Säg att du dansar hos Umeå Dansklubb varje gång du handlar i deras webbutik för att få rabatt.

 Alla medlemmar har 10% rabatt hos www.dansskor.se. Kontakta Umeå Dansklubb via mail för att få din rabbatkod. 

Postadress:
Umeå Dansklubb - Danssport
Backenvägen 17
90354 Umeå

Kontakt:
Tel: 0702085307
E-post: umeadansklubb@gmail....

Se all info